We All Have Our Story To Tell - Del 22

Chaz kom in till oss och vi drog oss isär och jag såg ner på kaklet i badrummet.

- Nämen här har vi ju Rambo, sa han och skrattade åt sitt eget skämt.

- Haha, jätte kul

- Nej seriöst, visste inte du hade ett sånt jäkla temprament

- Då har du inte sett mig sur...

- Så vad var det?

- Försvar...

Jag skrattde lite och torkade mitt ansikte en sista gång och gick för att byta om till någon lite mysigare.


 

587420-11-1300202654980_large

Annabelles perspketiv

Jag tog på mig ett par svarta mjukisbyxor, ett vitt linne och en grå, pösig tröja med knäppning högst upp. Justin, Chaz och Ryan satt och kolla på TV, christian satt och skrev något på datorn. Jag gick in släppte ner mitt hår och tassade in till köket där jag såg Catlin sitta i fönstret och kolla på utsikten. Det var hur vackert som helst, eifeltornet syntes hur bra som helst. Jag gick fram till henne och satte mig mitt emot. Hon såg upp och log svagt.

- Catlin vad är det? frågade jag henne och satte upp min fötter lika som henne. Hon såg på mig och sen tillbaka mot Paris.

- Inget... lite ledsen bara

- Kan jag bota det?

- Kanske, sa hon tyst

- Men kom då, jag vet! Vi kan sring runt som galningar och ta kort överallt i Paris! sa jag och hoppade upp och ner. Catlin såg gladare ut och sa ja.
-Yes! Vänta så bytaer jag byxor, sa jag och sprng in till mig. Killarna såg upp och sen tilbaka på Tv:n, i samma takt. Det så hur roligt ut så jag kan inte riktigt förklara. Jag hoppade runt i sviten när jag försökte få på mig mina ljus blå Converse. Jag fick äntligen på mig dom men orkade inte snöra så det fick vara samma gamla knut som alla gånger. Som var nästan gråa för dom var gamla och fullt med hål. Men jag brydde mig inte, jag var bara glad jag hade skor... Jag sprng in till köket oh höll upp en vanlig kamera och min systemkamera.

Catlin tog den "vanliga" och vi sprng ut.

- Vi går ut en stund, roapde Catlin och jag la till

- Peace Suckers! Och gav dom peace märket med fingrarna. Dom skrattade och så gjorde Catlin och jag när vi åkte ner i hissen. Vi började med att ta massa crazy foton där.

 

tre timmar senare, konsert

 

- Bruce Springsteen, Madonna, Way before Nirvana, There was U2 and Blondie And music still on MTV Her two kids in high school. They tell her that she's uncool. Cause she's still preoccupied. With 19, 19, 1985! sjöng jag och hoppde runt medan Justin gjorde soundcheck. Dom andra skratatde bara åt mig och kallade mig tönt. Jag bara log och fortsatte sjunga. Jag var plötsligt tvungen att gå på toa så jag sprang iväg en stund, letade febrilt efter en toalett. Hittade den tillslut, hur långt bort som helst!

Det var mörkt när jag gick in med det var en sån där lampa som tändes när det rörde sig i rummet.



Justins perspektiv

- Var är Fo? frågae jag. Jag sa bara Annabelle/Belles när jag pratade med henne. Dom andra var fortfarande vana med att kalla henne Fo så...

- Toan tror jag, du får vänta i någon sekud Justin, sa Catlin och log snett. Jag lipade tillbaka tills jag hörde fotsteg, många fotsteg. Alla kollade dit när en enorm grupp med tjejer kom. Jag ropade på Kenny och säkerhet. Men fansen var redan för nära. Alla reste sig upp och sprang ut på scenen för att komma undan.



- Var ska vi? ropade Chaz bakom mig och Catlin.

- Inegn aning, kom vi springer upp på lektaren tills Kenny och dom har fixat i ording allt, ropade jag och alla sprng upp för trapporna. Väl upe så mårkte jag något.

- Var är Fo?! skrek jag och såg mig om.

Alla andra reste sig upp och såg sig runt.

 

Jag kollade ne rmot scen och såg alla vakter mota ut alla tjejer ut från stadion. Vi väntade några miuter till tills jag fick ett sms från Kenny. 

Allt klart!

Jag sa till dom andra och vi sprng ner för att leta reda på Fo.

- Belles! ropade jag och dom andra kollade på mig.

- Vad, smeknamn, sa jag och röck på axlarna.

Vi fortsatte att leta, ingen hade hittat henn och jag blev orolig. Det där med fan tjejen vid flygplatesn kunde kasnke vara med alla dom tjejerna. Og gud, jag msåte hitta henne. Jag kom då på att Catlin hade sagt något om toaletten. Jag sprng så fort jag kunde dit, några meter från så kom Annabell utstapplande från badrummet och ramlade ner på golvet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0