I Think I'm In Love - Del 22

Jag hörde mamma ropa på mig med jag brydde mig inte. Musiken kom bara, jag hörde ettrop utifrån huset. Jag stannade och såg ut från den lilla gluggen i vindsrummet. Någon gick ute på åkern och... Nej, var det? Det kan inte vara!

Det var...




Lucys perspektiv

Jag sprang ut på balkongen och såg mot den på åkern. Jag kände en tår i ögonvrån som jag irriterat stök bort. Men det kunde inte vara han. Jag sprang ner för trappan och var just på väg ut när mamma kom i vägen.

- Lucy, jag ropade!

- Ja, men jag måste...

- Vänta, kom och se köket, sa hon och försökte dra med mig.

- Inte nu, jag...måste kolla skogen först, kommer snart, sa jag och sprng ut. Jag kände mammas blick i ryggen när jag sprang. Han var i skogskanten nu. Snälla låt det vara honom. Han vände sig om och såg på mig. Han kom springande mot mig och när vi möttes så omfamnade han mig. Det var han, min Zach som jag trott jag förlorat föralltid.

 

Justins perspektiv

Jag undrade om jag skulle ringa henne. Nej, hon och hennes mamma hade kanske inte äns kommigt fram än. Nej, dom skulle ju komma ikväll. Eller? Åh, jag var så spänd. Jag kunde inte tänka klart utan henne. Eller jo, jag hade ju inte kännt henne hela mitt liv. Min telefon ringde och jag slängde mig över sängen för att ta den. Hoppas det var hon.

- Hallå? sa jag och blev besviken när jag hörde att det var Catlin

- Hej, jo Christian har tappat bort sin telefon, igen. Och undrade om du ville göra nått.

- Öm, jag vet inte jag...

- Säg ja! Han är drygare än vanligt när han är uttråkad. Lucy kommer väl ändå koma ikväll väl?

- Öm, ja men...

- Justin, ge henne lite tid för sig själv. Det är säkert inte lätt att bara lämna allt. Kom över hit och gör nått med Christian. Snälla! sa hon och drog ut på snälla.

- Ok, ses snart. Hej...

- Hej!

Jag gick sakta mot deras hus. Christian kom skuttande mot mig när han såg mig.

- Hej, ska vi skejta lite? Har övat värsta mycket när du var borta, sa han och log.

- Visst, fast jag är fortfarande bättre än dig! sa jag och vi gick mot deras garage. Christian hade flera skateboards så det var ingen fara med att låna en. Jag hade lärt Catlin åka på en av dom medan vi fortfarande var tillsammans. Lucy visste inte om det, tänkte att det inte var någon idee att berätta det när hon aldrig skulle träffa henne. Men nu så skulle hon få reda på det. Oh, måste berätta...

 

Lucys perspektiv

- Jag trodde du bodde i Colorado? frågade jag Zach där vi satt på åkern.

- Och jag trodde du bodde kvar i Los Angeles? sa han och skrattade

- Antar vi båda flytta... sa jag och fortsatte att plocka av bladen från en blomma.

- Jepp, men. Var bor du då?

- Huset där, sa jag och pekade på vårat hus som syntes lite mellan grenarna

- Lägg av! Det huset är typ hur fint som helst ju!
sa han och la sig ner i gräset. Jag la mig bredvid och såg upp mot molnen.

- Hur länge har du bott här då? frågade jag och började följa ett moln format som ett litet hjrta med fingret. Det försvann in i ett annat större moln. Ett mycket mörkare moln.

- Ett år nästan, vilken skola ska du gå på? frågade Zach och såg på mig

- Kommer inte ihåg namnet, men det är sommar lov i flera månader till så vem orkar bry sig? sa jag och skrattade

- Jag har saknat det där skrattet, sa han och log mot mig

- Och jag har saknat dig, sa jag och kramade om honom igen

 

Justins perspektiv

Efter kanske två timmar hos Christian och Catlin så gick jag hem igen. Jag tog upp telefonen och ringde Lucy. Hon måste väl kunna svara även om hon satt i bilen. Ringsignalerna gick och precis när jag var på väg att lägga på så hör jag hennes röst.

- Hallå?

- Hej, är ni framme än eller? Saknar dig! sa jag och log

- Hej! Åh, ja vi är framme. Kan du komma nu? Mamma och jag har precis fått in allt. Ska ha upp lite foton och små saker i mitt rum men kom om du vill! sa hon och skrattade

- Visst, vad är det för adress? Jag kan ta bilen så kommer jag fortare

- Öh, vänta ska jag gå ut och kolla, jag ringer upp. Eller, jag har ju mobil så vänta ett tag, sa hon och skrattade. Jag hörde hur hon sprang ner för trapporna och öppnade en dörr. Steg på asfalten och hennes röst.

- 2497 Hyde Park Court Northwest, tror jag. Det är ganska ensamt eller hur man säger. En stor åker och skog omkring iallafall. Du hittar nog Kan sitta utan för om du vill.

- Ok, jag kommer snart, älskar dig! sa jag och log

- Älskar dig med, hörde jag henne säga och små skratta. Jag la på och gick in för tt hämta bil nycklarna. Bilen stog i garaget så jag öppnade porten och körde mot 2497 Hyde Park Court Northwest. Hoppas hon hade rätt adress. Skulle ju vara lagom pinsamt att knacka på fel hus och bara. Hej var har ni gömt Lucy, min flickvän, haha!

Nej, men hon hade nog rätt. Det lät härligt med en åker och skog bredvid huset. Vi bodde inne bland massa andra hus så det sög ju lite. Men jag skulle väl mest vara hos Lucy nu i sommar.


Oh! Vem är Zach tror ni?


Kommentarer
Postat av: Anna

mer :D

2011-01-12 @ 18:32:00
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

meeer skiitbra

2011-01-12 @ 19:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0