I Think I'm In Love - Del 18

- Kom igen, jag vill visa dig stan. Det är sol, sa jag och log mot honom
Han sken upp och kysste mig igen.
- Jag var bara tvungen, sa han och log.
Vi sprang ut på gatan igen och skrattade för vi hade nyss fått värsta blicken från våran granne. Vi brydde oss inte för vi var ju, kära.



Justins perspektiv
Vi sprang ner till Central Park och gick omkring där i flera timmar. Den parken är verkligen enrom. Jag tror vi såg varje litet hörn också. Lucy hade typ växt upp i den här parken. Lärt sig cykla här och tagit sina första steg. Hon gick i samma spår sa hon när hon hukade ihop sig och skuttade på asfalten. Vi skrattade och skämtade hela dagen. När vi väl blev hungriga så gick vi fram till ett gatukök och köpte två korvar var. Lucy åt upp sina först. Jag tappade min när jag ätigt halva och Lucy började skratta så mycket att hon spillde ut all sin dricka och fick lite i näsan som hontjatade om. Jag var nog lyckligast just nu. Vi gick mot båt huset där vi hade kysste den där kvällen. Solen sken nu och nästan alla var ute i båtar på sjön. Lucy tog upp sin lilla kamera och började fota som en galning. Efter en halvtimme så hade hon fotat upp alla bilder och bateriet var slut för hon var tvungen att kolla på varje blid efter hon tagit den. Det var allt det här jag älskade med henen, Varje lite detalj som att hon alltid fick smilegropar när hon log, att hon drog bak håret över hela huvudet.
- Vänta, jag kom på en ide, sa jag och tog hennes kamera.
- Jag har tagit alla bilder... sa hon och såg förvånat på när jag raderade en ganska suddig bild
- Vad gör du? Jag...
Jag övbröt henne genom att kyssa henne mitt på läpparna och jag tog en bild.
- Så, klar, sa jag och log mot henne
- Åh, men...varför?
- För jag vill visa mina fans att jag älskar dig! sa jag och kysste henne igen. smekte henne över ryggen och hon ruffsade till mig i håret. Vi log båda stort när kyssen var över, igen.
- Så, men hur ska du göra det? frågade hon och satte sig på trappan.
- Visningsbild och sånt på twitter. sa jag och satte mig bredvid henne
- Oj, redan? Men kommer inte alla bli helt galna och vilja döda mig? sa hon och skattade
- Då spöar jag ner dom, sa jag och små skrattade.
- Säääkert! sa hon sarkastiskt och sprang upp för trapporna. Jag hoppade upp och sprang efter. Vi skrattde hela vägen hem till henne igen. Hennes pappa skulle bjuda oss på bio ikväll och jag såg fram emot det.



Ok, kort men ni så ska jag sova ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0